Légy részese a Társas játék második évadának!

Kövesd online a sorozat forgatását!

Az HBO most először teszi lehetővé, hogy a Társas játék rajongói online kövessék végig a forgatás teljes folyamatát.

1Több szempontból is újat hoz az HBO saját gyártású sorozata, a Társas játék folytatása. Míg az első évad az izraeli sorozat adaptációjaként készült, addig a második évad forgatókönyve teljes egészében hazai munka, mely a nagy múltú dramaturg és filmíró, Vészits Andrea irányítása alatt készült el.

Az első évadban megismert színészek – így Básti Juli, Pokorny Lia, Martinovics Dorina, Balsai Mónika, Thuróczy Szabolcs, Simon Kornél és Gazsó György – visszatérnek, de új tagokkal is bővül a színészgárda. A Kossuth-, és Jászai-díjas színésznő, Udvaros Dorottya mellett Szabó Kimmel Tamást is a csapatban üdvözölhetjük, sőt hamarosan további bejelentésekre készülhetünk.

Az HBO weboldalán elérhető exkluzív Forgatási napló a forgatás nulladik napjától kezdve kíséri végig a hozzávetőleg három hónapon át tartó munkálatokat. A hetente frissülő bejegyzések a forgatási tervet követik, benne a helyszínekről, az ott forgó jelenetekről és a résztvevő színészekről is olvashatunk, de számos technikai részletre és kulisszatitokra is fény derül.

A már közzétett első két bejegyzésből kiderül például, hogy Simon Kornél helyett egy profi bicikliversenyző száguldott le egy pilisi hegyoldalról, de megismerhetjük Hildát, a 44 éves veterán sziamangot is, akit ősszel Iván és gyermekei állatkerti kirándulásán látunk majd viszont.

Az írásos beszámolókon túl a forgatáson készült werkfotókat is itt mutatja meg először a csatorna. A Forgatási napló hamarosan Videónaplóval egészül ki. A néhány perces összefoglalókban a színészek maguk vezetik majd körbe a rajongókat a forgatás egyes helyszínein, de megszólal a két rendező és a stáb további tagjai is.

További információk a Társas játék új évadáról a sorozat weboldalán és hivatalos Facebook oldalán.

VM
Forrás:
http://www.hbo.hu

Kategória: Sorozatfüggőknek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.