Nyáron támadhat a Veszélyes ellenség…

…de van rá megoldás

Egyre többen és egyre gyakrabban járunk úszni, sportolni fitness és wellness létesítményekbe, nyáron pedig az egyik kedvenc helyünk a strand. Sok időt töltünk ezeken a helyeken, ahol a feltöltődés, felfrissülés és relaxáció közben akaratlanul is olyan helyzetbe kerülhetünk, amikor hamar összeszedhetünk valamilyen kellemetlenséget.

Különösen a nyári időszakban kell odafigyelnünk, hiszen a mezítlábas szezon sokunk kedvence, mindez pedig egyben azt jelenti, hogy könnyedén megfertőződhetünk akár szemölcsöt okozó vírussal is. Ha ez megtörtént, akkor mihamarabb megfelelő kezelésre van szükségünk, hiszen ezek a kisebb-nagyobb bőrkinövések nagy kockázattal járhatnak.

A lábápolás szakértője, a Scholl® egy, a kórházakban és szakrendeléseken használatos fagyasztásos technológián alapuló spray-t hozott létre, a Scholl® Szemölcseltávolító Fagyasztó Spray-t.

Ez a szemölcseltávolító a humán papilloma vírus által okozott szemölcsök kezelésére alkalmas. A szemölcsök ezen fajtája általában kiemelkedik a bőrfelszínéből – karfiolszerűen és többnyire az ujjakon, a kézfejen és a könyökön jelenik meg. Testszínű, kemény és érdes. A szemölcsök másik fajtája simább, jól körülhatárolható és sokszor kis fekete pont látható a közepén. Többnyire a talpon, a lábujjakon vagy a sarkakon jelenik meg.

A Scholl® Szemölcseltávolító Fagyasztó Spray hatékony és könnyen alkalmazható kezelést nyújt. Egy ponton lefagyasztja a szemölcsöt, és ezzel a gyorsfagyasztással kiöli a szemölcs gyökerét. Egy kis vízhólyag képződik a szemölcs alatt pár nap múlva. A kezelést követő 10-14 napon belül a szemölcs általában lehullik és új, egészséges bőr nő a helyére.

A Scholl® Szemölcseltávolító Fagyasztó Spray a gyógyszertárakban kapható. A Scholl® Szemölcseltávolító Fagyasztó Spray orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát

Scholl-FreezeAjánlott fogyasztói ár: 5.990 Ft*

További információ:
www.scholl.hu

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.