Divat, Művészet, Egyediség – mindez egy helyen!

FASHION CORNER Nr.6- Berekai Art Stúdió

A Berekai Art Stúdió küldetése a kortárs magyar művészek összefogása, amely egy művészeti bázis létrehozásában öltene testet. A különleges szalon a belváros szívében, az Andrássy út egyik patinás épületében adna teret kortárs divattervezők, fotósok, festők, szobrászok, ötvösök bemutatkozásához. A stúdió célja, hogy a különböző önkifejezési formák önállóan és egymást támogatva is megjelenjenek az érdeklődők előtt.      

Fashion CornerA stúdió tulajdonosa, Berekai Judit World Press Photo díjas fotósként a világ számos táján fotózott, ezáltal megismert távoli kultúrákat és bepillantást nyert művészetük világába. Ez inspirálta a Berekai Art Stúdió létrehozására, az önkifejezés és a modern művészet támogatására.

Fashion CornerEhhez kíván hozzájárulni a FASHION CORNER POPUP SHOWROOM rendezvényével is, melyet hatodik alkalommal szervez a privát szalon. A FASHION CORNER egy a magyar kortárs divattervezők alkotásait bemutató rendezvény, mely során közel 25 tervező kreációi tekinthetők és vásárolhatók meg Budapest egyik legszebb és legismertebb sugárútján.

Fashion CornerA Berekai Art Stúdió a modern magyar tervezők támogatásával és a street-fashion megerősítésével kívánja hangsúlyozni, létezik időtálló és különleges értékeket képviselő egyedi design elérhető közelségben.

Fashion CornerA FASHION CORNER egy nyitott rendezvény, amely minden hétköznap 14 órától 19 óráig várja a látogatókat.

Időpont: 2013. május 21-30., 14:00-19:00
Helyszín: Berekai Art Stúdió, 1061 Budapest, Andrássy út 17. , I. emelet/ 11. Kapucsengő

Tervezők:
ANNCHI, AQUANAUTA, ARTEP, CSERMAK DESIGN, CZOK ILDIKÓ, DORIDEA, FINK EVELIN, JUDITTAKÁCS, KITTY PRAGER, KARMAN JEWELRY, KONSÁNSZKY, BALILLA by LILLA BALÁZS, MANIER, NUBU, POLYMIND, REKAVAGO, RENÈE RAAS, SENTIMENTS COUTURE, SZEP SZIDONIA, TAMARA BARNOFF, TOMCSÁNYI DÓRI, ZOE PHOBIC.

További információ:
https://www.facebook.com/CirclenLine
https://www.facebook.com/events/102330996641915/

VM

Kategória: Divatesemények, Divatsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.