„Mutasd a városod” kampány – Sugarbird módra

Ütős párosítás: divat és országos összefogás a rászoruló gyermekekért

A Sugarbird csapata idén tavasszal több száz rászoruló gyermeket ajándékoz meg gyermekruhával. Úgy gondolom ez egy remek kezdeményezés, mert így legalább a kicsik valóban megkapják a nekik szánt ajándékot. Hisz lássuk be a pénz sok felé elfolyhat… 

SugarbirdA magyar televíziós személyiségek, énekesek, modellek és designerek összefogásból ismét jelesre vizsgáztak.  Sokan álltak a Sugarbird újabb jótékonysági felhívása – a „Mutasd a városod!” kampány – mellé.

SugarbirdA „Mutasd a Városod!”  kampány koncepciója, hogy minden Sugarbird arc és tervező jó néhány ismert személyiséget maga mellé állítva népszerűsíti szülővárosát, az erre az alkalomra tervezett egyedi, limitált számú pólóban. A póló terveket Miss KK, street art művész, a Sugarbird újabb vendég tervezője készíti.

Miss KK

Miss KK

A pólók árusításából származó teljes bevételt a szervezők rászoruló gyermekek megsegítésére fordítják. A befolyt pénzből gyermekruhák készülnek, melyet a szervezők tavasz folyamán juttatnak el a segítséget igénylő gyermekotthonoknak.

Jagasics V. Csonka Hedvig

Jagasics V. Csonka Hedvig

Ahogy azt már az év elején is jeleztük, idén tavasszal nagy fába vágtuk a fejszénket. 2013-ban a tartalomhoz adjuk majd a formát, vagyis az év folyamán több olyan kollekciót állítunk színpadra, ahol a divatos ruhák, a fiatalos trendek mellett komoly üzenetekkel is meg akarjuk szólítani a populáris divatot kedvelő fiatal célközönségünket. Célunk, hogy divatot teremtsünk a magyar értékeknek, legyen szó történelemről, hazaszeretetről, kultúráról.

Andor Éva

Andor Éva

Nagyon fontos számomra, hogy minden szezonban „feldolgozzunk” valamilyen magyar vonatkozású témát. Imádom a Magyar városokat, a városaink történelmét, hangulatát. Nagy álmom volt, hogy divat pólókon népszerűsítsük azokat. Úgy gondolom, hogy ez nem csak egy divattéma, vagy trend, hanem annál jóval több.

Papp Gergő

Papp Gergő

Már hosszú évek óta támogatunk rászoruló embereket, intézményeket. Idén azt szeretnénk, ha a rászoruló gyermekek arcára csalhatnánk mosolyt.” – nyilatkozta Jagasics V Csonka Hedvig a Sugarbird tulajdonosa és vezető tervezője.

Dukai Regina

Dukai Regina

A kampány mellé álló közismert személyiségekVujity Tvrtko (Pécs), Tatár Csilla és Papp Gergő (Budapest), Kárász Róbert (Szigetvár), Dukai Regina és Cserpes Laura (Kapuvár), Rákóczi Ferenc (Újkígyós), Debreczeni Zita és Judy (Szolnok), Andor Éva (Debrecen), Kondákor Zsófi és Zimány Linda (Nagykanizsa), Gazdag Tibor (Nyíregyháza), Nagy Adrienn (Kecskemét), Varga Viktor (Békéscsaba) , Tóth Vera (Tapolca) – a kampány népszerűsítésére 2013. április 3-án közös fotózásra gyűltek össze a KIOSK Alapozó étterembe.

Kondákor Zsófi

A Sugarbird tervező csapata a következő városokat népszerűsíti a kampány során: Baranyi Ádám (Gyula), Parragh Andrea (Békéscsaba), Jagasics v. Csonka Hedvig (Újkígyós), MissKK (Budapest).

Rákóczi Ferenc

Az eseménynek a helyszínt a Belváros szívében a megújult Március 15. téren áprilisban nyíló KIOSK biztosította. Az étterem meglepő, nyers, klasszikus terei, panorámája alapján biztos, hogy Budapest egyik legizgalmasabb lokációja lesz: igazi nagyvárosi találkozóhely. A nyitás előtt a helyszínnel csak az igazán bennfentesek ismerkedhetnek meg. A KIOSK Alapozó egy nekik szóló bemutatkozó party-sorozat.

Debreczeni Zita és Judy

A Sugarbird csapata 2013. április 3-tól május 30-ig várja országosan azoknak a Gyermek Otthonoknak a jelentkezését, akik igénylik a gyermekruha támogatást!

A jelentkezéseket az alábbi címre várják:

Incefi Lili, +36-30-502-3236, lili@limecreative.hu

Ha Te is szívesen segítenél, akkor még ma jelentkezz, vagy oszd meg ezt a cikket barátaid és ismerőseid között! Szép napot!

VM
Forrás: Sugarbird

Kategória: Divat Kampányok, Divatesemények | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.