A Nagy GATSBY trend

Nagyító alatt az amerikai Vogue

Hadd ragadjalak el egy pillanatra határidős teendőidtől, és még hazaindulás előtt utazz el velem a húszas évek lenyűgöző Amerikájába. Méghozzá 1922-be,  New York városába, ahol gyors a tempó, hatalmasak a partik, és a laza erkölcsű emberek torkán végtelen mennyiségű  pezsgő gördül le. Felkészültél hát?

Vogue USA 2013. májusAz amerikai Vogue májusi kiadásnak címlapján a bájos, angol színésznő Carey Mulligan mosolyog vissza ránk, aki már eddig is igazán szép szakmai sikereket könyvelhetett el magának, de most egy igazán különleges szerepet osztott rá a sors.

Vogue USA 2013. májusŐ játssza A nagy Gatsby című amerikai filmben Daisy Buchanan karakterét, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) New York-környéki luxusvillájában, a fényűző partik, a titokzatos múlt és ismeretlen eredetű vagyon emberének fiatalkori szerelmét. A 27 éves szépséget Mario Testino kapta lencsevégre.
Bemutató: 
2013. május 16. (Forgalmazó: InterCom).

Vogue USA 2013. májusTovábbi képek:

Vogue USA 2013. májusVogue USA 2013. májusVogue USA 2013. májusVogue USA 2013. májusNos, hogy tetszett? Éltél volna ezekben a különleges időkben?

VM
Forrás:
http://www.vogue.co.uk/

Kategória: Magazinra fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.