Egy hátsó ablak a Vogue-ra

Hitchcock ihlette képsorozat

Egy igen különleges képsorozattal rukkolt elő az amerikai Vogue. Az áprilisi kiadásban a Pókember sztárja, Tobey Maguire és a gyönyörű topmodell Carolyn Muprhy a lapok hasábjain életre keltette Hitchcock egyik legnagyobb klasszikusát a Hátsó ablak című thrillert.  

Hátsó ablakA fotósorozatot Peter Lindbergh készítette. Maguire a törött lábú fényképész, James Stewart (Jeff), Murphy kisasszony pedig Grace Kelly (Lisa Carol Fremont) alakját öltötte magára.  A divatanyag tökéletesen visszaadja az 1954-ben forgatott film stílusát és hangulatát.

Hátsó ablakA szőke szépség olyan kreációkat visel a fotókon, mint Marc Jacobs, Michael Kors és Oscar de la Renta. A stylist Grace Coddington a tervezők 2013-as tavaszi kollekciójából válogatott.

Hátsó ablakHa ismeritek már akkor azért, ha még eddig nem láttátok, akkor meg azért érdemes megnéznetek a Hátsó ablak (Rear Window) című amerikai filmet. Nincs is jobb egy ilyen hűvös, borongós tavaszi vasárnap délután, mint jól bevackolódni kedvenc kanapénk legpuhább szegletébe és végignézni Alfred Hitchcock legütősebb thrillerét. Persze csak akkor, ha szeretitek a rejtélyes történeteket.

Hátsó ablakMivel a legújabb Vogue sorozat hatalmas kedvet csinált hozzá én mindenképp leporolom és újranézem a filmet. Szép délutánt Nektek!

Hátsó ablakHátsó ablakHa nem győztek volna meg Titeket a képek, jöjjön a film tartalma röviden:

A fényképész L. B. Jefferies törött lába miatt ágyhoz van kötve. A férfi egyetlen szórakozása a szomszédok életének megfigyelése. A fényképész különös figyelmet fordít a Thornwald házaspárra: Lars Thornwald házaló ügynök, aki munkája mellett beteg feleségét is ápolja. Egy nap a nő eltűnik. Jefferies arra gyanakszik, hogy a férj gyilkolta meg az asszonyt. Magánnyomozásába bevonja gyönyörű barátnőjét, detektív barátját és az ápolónőjét. A további fejlemények drámai befejezést hoznak.

VM
Forrás:

http://www.vogue.co.uk/
http://www.liannespiderbaby.com

Kategória: Magazinra fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.