Divatba hozzuk a magyart

Petőfitől a Pesti Divatlapig

A Sugarbird tervezői idén tavasszal nagy fába vágták a fejszéjüket. 2013-ban a tartalomhoz adják majd a formát, vagyis az év folyamán több olyan kollekciót állítanak színpadra, ahol a divatos ruhák, a fiatalos trendek mellett komoly üzenetekkel is meg akarják szólítani a populáris divatot kedvelő fiatal célközönségüket.

Sugarbird magyar kollekcióCéljuk, hogy divatot teremtsenek a magyar értékeknek, legyen szó történelemről, hazaszeretetről, kultúráról vagy csak pusztán mindenkinek a saját szülővárosáról.  A divat eszközeivel hívják fel a figyelmet arra, hogy nekünk, magyaroknak is van mire büszkének lennünk, hogy egyszerűen jó magyarnak lenni. A magyarság értékeit írják (szabják) át bármelyik korosztály számára szívesen felvállalható, modern, a nemzetközi divatvilág trendjeit követő formába.

Sugarbird magyar kollekcióAz első történelmi ihletésű kollekció a „Talpra Magyar” az 1848-as szabadságharc kiválóságainak állít emléket és március elsejétől került az üzletek polcaira.

Sugarbird magyar kollekcióA kampány fotózás jó hangulatáról Dukai Regina és Debreczeni Zita gondoskodtak. A lányok vidáman és büszkén mutatták be a Talpra Magyar kollekció darabjait.  A csodálatos fotók hűen tükrözik a Sugarbird 2013-as induló kollekciójának ízlés és formavilágát.

Sugarbird magyar kollekcióA kollekció szép és letisztult, egyszerűségében elegáns és példamutató, bármelyik korosztály számára büszkén viselhető. A Sugárbird lelkes tervező csapata 2013 folyamán több alkalommal jelentkezik majd magyarságunk ihlette limitált kollekcióval.

Sugarbird magyar kollekcióTovábbi információ:
http://www.facebook.com/sugarbird.divat?fref=ts
www.sugarbird.hu

VM

Kategória: Divat Kampányok, Divatsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.