A jó, a rossz és a győztes – avagy SAG-gála legjobbjai

Hollywood üdvöskéi

Az amerikai színészek érdekvédelmi szervezete a Screen Actors Guild január 27-én immár 19. alkalommal osztotta ki a legjobbaknak járó díjakat. A vörös szőnyegen tipegő színésznők továbbra is ugyanazok maradtak, csupán a ruhák változtak. De vajon kik voltak a legszebbek?

SAG Awards 2013.A francia színésznő Marion Cotillard egy aprócska divatszünet után idén ismét egy Christian Dior darabot választott a nagy napra. A ruha csodás kiegészítője volt a Dior lábbeli és a Chopard ékszer.

Marion CotillardAmanda Seyfried ebben a királykék, váll nélküli Zac Posen estélyiben igazán drámai hatást keltett a vörös szőnyegen.

Amanda SeyfriedValaki már nagyon készül a Valentin napra! Az Agymenők sztárja Kaley Cuoco  annyira koncentrált, hogy jól nézzen ki a gálán, hogy végül sikerült teljesen beleolvadnia a vörös kifutóba. Ehhez a csupa csipke Ramona Kaveeza ruhához Giuseppe Zanotti cipőt és Judith Leiber táskát választott, az összhatáson azonban sokat rontott paróka szerű frizurája.

Kailey CuocoJanuary Jones egy különleges, monokróm Prabal Gurung márkában libbent be a díjátadóra. A Mad Men sztárja pazarul festett a Roger Vivier által tervezett tűsarkúban és Lorraine Schwartz csillogó ékszereiben. Igaz, nézett már ki jobban is.

January Jones Jennifer Garner egy csodálatos arany Oscar de la Renta álomban fogadta a bókokat.

Jennifer GarnerAnne Hathaway tüllmámorba burkolózva tipegett ki a fotósok hada elé. A ruha komor színe ellenére igazán bájosan és kislányosan romantikusan festett ebben a Giambattista Valli darabban. A Les Miserales sztárja ehhez a különleges estélyihez a híres tervezőtől, Jimmy Choo-tól kérte a lábra valót.

Anne HathawayNicole Kidman pompás alakját fantasztikusan kiemeli ez a mélykék Vivienne Westwood, amihez a színésznő Manolo Blahnik cipellőket választott.

Nicole KidmanMilyen édes egy pár. Alexis Bledel kedves oldalán egyszerűen elragadóan festett ebben a smaragdzöld Rena Lange márkában.

Alexis Bledel Naomi Watts ebben a Marchesa estéyliben úgy csillogott a vörös kárpiton, akár egy fényes gyémánt. Bár nem látjuk, de megsúgom, hogy Christian Louboutin cipőt viselt a ruha alatt.

Naomi WattsJennifer Lawrence  az Éhezők viadalának sztárja sok más kolléganőjéhez hasonlóan a királykék mellett tette le a voksát. Mr. Dior pedig tett róla, hogy a színésznő valóban elkápráztassa a jelenlévőket.

Jennifer LawrenceMorena Baccarin szettje az egyik személyes nagy kedvencem. Gardróbja mélyéről ezt a csodás, földig érő Basil Soda estélyit kapta elő. Jó döntés volt.

Morena Baccarin Ouu és még egyszer ouu! A Thor gyönyörű színésznőjére, Jaimie Alexander ebben a koromfekete Marc Bouwer ruhakölteményben elérte, hogy aznap minden tekintet rá szegeződjön. Nem is csodálom! 

Jaimie AlexanderJulianna Margulies talán jobba járt volna, ha ehelyett a fürdőruha felső szerű furcsaság helyett inkább egy nadrágkosztümben robbant volna be a díjátadó gálára. Pedig A férjem védelmében című sorozatban mindig olyan stílusos.

Julianna MarguliesA posztot az est talán egyik legrosszabb választásával zárom. Sigourney Weaver 100%-san mellé nyúlt ezzel a Lanvin feketeséggel.

Sigourney WeaverTalán valakinek szólnia kellett volna a színésznőnek, hogy fordítva öltötte magára az estélyit.

Sigourney Weaver ruhája Nektek ki tetszett a legjobban?

VMForrás:
http://www.sagawards.org/
http://www.millionlooks.com

Kategória: DíjEső, Sztárlesen | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.