Nagyító alatt a német Vogue

Az egyetlen és utánozhatatlan

Bámulatos képsorozatra bukkantam miközben a délutáni, jól megérdemelt kávészünetemet tartottam. A 30-es évek hangulatát idéző fotók a német Vogue februári számában jelentek meg. Egy kis időre tegyétek félre határidős munkáitokat, készítsetek egy csésze forró feketét magatoknak és csak élvezzétek a pillanatot! 

Vogue német 2013. februárA képeket elnézve egy rég elfeledett világba csöppenhetünk, a fekete-fehér némafilmek korába. Alexi Lubomirski lélegzetelállító munkáiban pedig szinte megelevenedik a 30-as évek női szépségideálja és leghíresebb szexszimbóluma.

Vogue német 2013. februárConstance Jablonski könnyedén életre keltette az örök Dívát, a filmipar egyik legnagyobb bálványát, a rekedtes hangú, főleg maszkulin stílusáról híres Marlene Dietrichet.

Vogue német 2013. februárAz egykori német színésznőről és a gyönyörű francia topmodellről készült képek közötti hasonlóság szembetűnő. Nektek mi a véleményetek?

Vogue német 2013. február

Vogue német 2013. februárr-5

 Constance Jablonski:

Vogue német 2013. februárVogue német 2013. februárVogue német 2013. februárcVogue német 2013. februárVogue német 2013. februárMarlene Dietrich:

Marlene DietrichMarlene DietrichMarlene DietrichPhotographer: Alexi Lubomirski
Model: Constance Jablonski
Styling: Christiane Arp
Hair: Neil Moodie
Make-Up: Tyron Machhausen
Nails: Tricia C. Pahl.

VM

Forrás:

http://fashnberry.com/

http://fashioncopious.typepad.com

Kategória: Divatfotósok, Divatsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.