Pixibox – A szépséget rejtő doboz

Szereted a meglepetéseket? Na és a luxuskozmetikumokat? Szeretnéd őket kipróbálni az áruk töredékéért? Én nagyon, sőt még annál is jobban. Éppen ezért örültem neki annyira, hogy a külföldön már annyira elterjedt GlossyBox mintájára, kishazánkban is elkészült az első ilyen szépség-doboz, a Pixibox. A doboz gyönyörű és nagyon csajos, a benne rejlő apróságok pedig minden lány szépségéhez nélkülözhetetlenek. Hidd el, ezt egyszerűen meg KELL szerezned!    

A külföldi Glossy Box

Először az amerikai és francia bloggerek oldalain figyeltem fel ezekre a meglepetés csomagokra. Őrülten tetszett, hogy egy-egy „zsákbamacska” mennyi drága kincset is rejthet, alig pár dollárért. Ilyenkor mindig irigykedve tekintettem a bloggerinákra, akik már a sokadik dobozukat bontogatták, és oszthatták meg annak tartalmát a nagyvilággal.

A külföldi Glossy Box

Amit tudnod kell a PIXIBOX-ról:

Ezek a csodás kis dobozkák, hónapról hónapra új meglepetéssel szolgálnak megrendelőiknek. A szépség-dobozokba 4-5 db. magas minőségű kozmetikai termékmintát helyeznek, így a vásárlók nagyobb kiadás nélkül használhatják e luxus termékeket, tehát később már kockázat nélkül vásárolhatják meg azokat.

A hazai PIXIBOX

Annak is nagyszerű lehet, aki egyszerűen nem akar lemondani az exkluzív termékek használatáról és egy alacsonyabb árért elfogadja a kisebb kiszerelést, ráadásul szereti a meglepetéseket. Íme tehát, végre itthon is megnyílt a http://www.pixibox.hu weboldal, ahol bárki számára elérhető lesz a PIXIBOX szépség-doboz.

A külföldi Birch Box

Nézzük, hogy is működik majd?

– Egy gyors regisztrációt követően már meg is rendelhető a PIXIBOX.

– Nincs előfizetési kötelezettség, nincs törzsvásárlói rendszer.

– Kényelmes, hiszen házhoz szállítással juttatják el, a fizetés készpénzben, futárnál lehetséges.

– Elegáns, szép, tartós dobozka, melyet élmény már csak kézben tartani is. Igazi meglepetés ajándék, amivel bárki kényeztetheti magát egy kicsit.

– Valóban presztizs minőségű termékminták, különböző kiszerelésben, melyeket nyugodt, otthoni környezetben lehet kipróbálni, nincsenek sürgető pillantások a drogériában, így biztosabb lesz a döntés a későbbi vásárlásról.

Amiket biztosan megtalálsz majd a dobozodban

– Akciók, kedvezmények, információk a dobozban, kérdések-válaszok szakértőktől a weboldalon. Igazi szépségápolási közösséget szeretnének létrehozni a PIXIBOXNÁL.

Az ár, mely tartalmazza a házhoz szállítás költségét is, 3.990,- Ft. Fontos, hogy csupán egy bizonyos időtartam áll rendelkezésre a vásárláshoz, illetve készletük is véges: most, első alkalommal összesen 100 dobozt indítottak útnak.

Sok tervük van még és reméli, hogy mindenki megszereti, majd a PIXIBOXOT és még többet tudnak majd adni Neked: több terméket, több dobozt, több meglepetést és élményt.

A külföldi Birch Box

Én nem haboztam, a bloggerek által lefotózott gazdag zsákmányok meggyőztek róla, hogy nekem ez egyszerűen kell. Én a 87. vásárló lettem a 100-ból, szóval ne habozz!  Nézz be a PIXIBOX oldalára, mint valódi szépség szakértő, és rendeld meg még ma a saját szépségég dobozod, hogy akár már holnap kipróbálhasd az egyedi szépésgápolási termékeidet.

(Mihelyt megérkezik a Pixim, azonnal beszámolok Nektek a tartalmáról.)

VM

Forrás:

http://www.pixibox.hu/

http://www.birchbox.com/

http://www.glossybox.com/

Kategória: Blogszáj, Rólad szól, Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.