5 dolog, amit ma igazán szerettem: Szerda

Five things …. 2012.07.11.

Végre szerda. A hét harmadik napján, a hét közepén még aktív vagyok, meg merem kockáztatni, hogy délelőtt még én vagyok a munka bajnoka. Ez viszont csak órák kérdése, alig nyolc óra elteltével máris csütörtöki hangulatba zuhanok, így a munkaórák csökkenésével, csökken a munkamorál is.

1. Ő vele kelni és ágyba kapni tőle a reggelit. Sietős, zsúfolt nap, de korán keltem, így van időm élvezni a nagy tálca finomságot: kávé, frissen facsart narancslé, sonkás tojás és egy csészényi málna. Máris jól indult a napom.

2. Úton az iroda felé, még a napi robot előtt beszerezni a legfrissebb olvasnivalókat a legközelebbi újságosnál. Felsorolni is hosszú lenne, mi mindent össze nem zsákmányolok ilyenkor.

3. Kellemes hangulatban elölteni a 20 perces meetinget a főnökkel. Szerencsére a pasas nem egy görbe hátú, kopaszodó aggszűz, nincs neje, sem még két gyermeke és a kolléganők naponta összesúgnak a háta mögött. Így máris könnyebb odafigyelni a mondandójára, nemde?

4. Otthon végre rávenni magam gardróbom tartalmának rendberakására és a rég nem hordott darabok szortírozására. Nem kis örömet okozva ezzel a barátnőmnek. Persze cserébe legalább annyit kapok én is, mint amennyit adok, így lassan már csak lábbal tudom a szekrényben maradásra bírni a kedvenc ruháimat.

5. A hosszú nap után ejtőzni a tévé előtt és Dallas maratont tartani a párommal. Vajon az új generáció is a tv elé ülteti majd a fél világot, ahogy azt tette a régi generáció? Régi vagy új, mindegy is, hisz nekem Bobby még öregen is sármos marad.

Dallas 1990-es években és……

…Dallas 2012-ben.

VM

Képek: http://weheartit.com/

Kategória: Blogszáj | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.