5 dolog, amit ma igazán szerettem: Csütörtök

Five things …. 2012.07.12.

Korán kelés ide vagy oda, én már a vekker megszólalása előtt, kávé nélkül is fel voltam villanyozva. A jól megérdemelt hosszú hétvégémre gondoltam és arra, hogy három napig még a cipőm sarkát sem teszem be a fővárosba. Ohh, de helyette annál inkább lógatom majd bele szégyentelenül mezítelen lábaimat a Balaton vízébe.

Jó volt ezen a napon:

1. Éhes cicám korgó pocakjára ébredni. Janesz noszogatása, hangos dorombolása meghozta a várva várt eredményt, még az ébresztő óra bevadulása előtt kipattantam az ágyból.

2.  Munkába menet, sőt még az íróasztalhoz ülés után is röpke ideig „szuperwumennek” érezni magam, a munka fáradhatatlan hősének. Ez a csodás életérzés csupán a jól megérdemelt kávészünetig tartott. A munkaórák csökkenésével, pedig arányosan csökkent a munkakedvem is.

3. Ebédidőben egy kicsit elvonulni a legjobb barátnőmmel és jól kibeszélni a nagybetűs Élet számunkra nagyon is fontos dolgait.

4. Otthon végre megszabadulni szűk ruhámtól, a szobám alapterületén szétdobálni kényelmetlen magassarkúmat és belebújni kedvenc,  lassan velem egykorú, cicás pulcsimba.

5. Kihasználni, ha már korábban értem haza, mint életem szerelme és egy hatalmasat tombolni az Aerosmith retro kazettájára. Ráadni a kakaót a Rag doll számukra és egy kis ideig nem törődni a szomszédok véleményével.

Néha ereszd ki te is a fáradt gőzt, hidd el fantasztikus érzés lesz.

VM

Képek:  

http://weheartit.com/

http://museh.com/

Kategória: Blogszáj | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.