Szenzációs vendégtervező a H&M-nél

Anna Dello Russo parádés kiegészítői

A H&M márkával szemben egyszerűen elfogult vagyok, minden újabb és újabb piacra dobott darabját szeretem. A svéd alapítású cég eddig is a divatvilág legnagyobb ikonjaival dolgozott együtt, így most sincs ez másként. A Hennes és Mauritz legújabb sztártervezője ezúttal a világhírű japán Vogue divatigazgatója, Anna Dello Russo lett.

Cavalli, Lanvin, Lagerfeld , Marni, Versace, Lagerfeld,, és Stella McCartney után most a  legendás divatikon, a különc stílusáról elhíresült, a street style fotósok nagy kedvence, az olasz divatcsászárnő, Anna Dello Russo tervezi a H&M legújabb kiegészítő kollekcióját.

Anna gyűjteménye főleg bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből és táskákból fog állni, ill. egy bőröndből. A fényűző, gazdagon díszített darabok hűen tükrözik majd a „divat őrült” extravagáns ízlését. A kollekció 2012. október 4-től lesz kapható a H&M közel 140 üzletében és persze online.

A közreműködés eredményeként fantasztikus darabokkal gazdagíthatjuk majd gardróbunkat. Az, hogy milyen sikere is lesz valójában a kiegészítők királynőjének, azt döntsd el Te magad, de mi már izgatottan toporgunk a H&M bejárata előtt.

Anna Dello Russo

Az olasz származású divatikon, Anna Wintour mellett a divatvilág egyik legbefolyásosabb személyisége. Minden idők legnagyobb stílusikonjaként tartják számon, jelenleg a japán Vogue magazin főszerkesztője, előtte 18 évig az olasz Vogue-nál dolgozott, így volt honnan eltanulnia az igazán divatos öltözködést.

Az évek folyamán stílusa egyedivé és extrémmé változott, a street style fotókon mindenki felismeri különc kinézete miatt. Elmondása szerint húsz éve egyetlen fashion weeket sem hagyott ki. A híresztelések szerint külön luxuslakást tart fenn méregdrága ruhái és cipői számára, ahol állandóan 15 foknak kell lennie, és ha a cipőmánia betegség, Anna biztos nem kicsit beteg, mert közel 4000 pár cipője van (ami percenként bővülhet).

Videó interjú: Anna Dello Russo at H&M

Forrás: http://fashionista.com

VM

A bejegyzés kategóriája: Divat Kampányok, Divatsarok, Stílusikonok
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.