Elizabeth Taylor sokat érő szerelmeslevelei

Kalapács alatt a divatikon egykori levelei

A nemrégiben elhunyt Elizabeth Taylor eddig kiadatlan szerelmeslevelei, kerültek kikiáltásra egy aukciós házban, köztük az a darab is, melyben még 17 évesen ígért örök szerelmet első jegyesének.

Az RR Auction két évvel ezelőtt vásárolta meg a leveleket azok címzettjétől, William Prawleytól, aki kevesebb mint egy évig volt Taylor vőlegénye az 1940-es évek legvégén. Az igazán hozzáértők a hollywoodi színésznő halála előtt huszonötezer dollárra becsülték a szerelmeslevelek értékét, most arra számítanak, hogy a korábban vártnál kétszer, vagy akár háromszor magasabb áron is elkelhetnek azok.

A filmszakma ifjú csillagaként Taylor nemcsak szerelméről biztosította Prawleyt, hanem stúdióbeli életéről, többek közt A Place in the Sun (Egy hely a nap alatt) című film forgatásáról is írt neki.
A Place in the Sun (kép a filmből)

Az aukciós-ház összesen 86 levelet kínál az érdeklődőknek, nah és persze azoknak, akiknek van rá pénzük. Az eladásra kínált levelekből 66 származik Taylor tollából, a többit a színésznő anyja írta, arra kérve az eljegyzés felbontása után a férfit, hogy hagyja békén a lányát, akinek akkor már hatalmas karriert szánt.

Fiatal színésznőként Taylort férfiak ezrei rajongták körül, amit a fiatal férfi, Prawley nem bírt elviselni, főleg, hogy a lenyűgöző szépséget más férfiak oldalán fényképezték a magazinok. Nem sokkal a kapcsolat vége után, 1950-ben Taylor férjhez ment Conrad Hilton Jr. szálloda örököshöz.

Forrás:

http://www.rrauction.com/

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>