Szexi papok a Vatikánból?

Calendario Romano: egyházi naptár nőknek

Hanyatlóban a római katolikus egyház tekintélye, amivel úgy tűnik, együtt jár a hívek nagyarányú csökkenése is. Talán emiatt dobta piacra a Vatikán, éves kalendáriumát, fiatal, jóképű, ha szabad mondani, igazán szexis papokkal. Ti eljárnátok templomba, ha ilyen srácok vezetnék a vasárnapi misét?

A Calendario Romano 2004 óta jelentkezik minden évben új kiadással, amelyben Róma nevezetes épületei mellett, olyan pimaszul fiatal, helyes papok kapnak helyet, akiket a város különböző utcáin fotóznak le, templomba járó idős hölgyek, fiatal csitrik és pironkodó apácák talán nem kis örömére. A naptárhoz, minden évben más-más országból keresnek modelleket, az egyetlen kritérium, hogy az illető vonzó megjelenésű, hithű katolikus és felszentelt pap legyen.

Az idei fekete-fehér kiadásban, ír papok kapták a főszerepet. Természetesen ezeken a képeken az egyházi méltóságok nem meztelenül pózolnak a kamerák előtt, a kevésbé liberális gondolkodású hívek miatt, állig reverendában fényképezte őket, egy olasz fotográfus, Piero Pazzi.

Sok hívő megrökönyödéssel állt a fotósorozat előtt, ennek ellenére a híresztelések szerint már most nem lehet kapni Rómában, a Calendario Romano-t. Természetesen az interneten továbbra is beszerezhető. Lássuk be, a régi idők vallási nézetei a múltba vesztek ezzel a különleges kiadású naptárral, melynek képei a Vatikán atyái szerint nagyon is vallási jellegűek. Valóban így van, vagy csak egy jól sikerült marketingfogás, az döntsétek el ti! Mi mindenesetre szívesen nézegetjük az ifjú tiszteleteseket.

Az év 12 szexis papja: Calendas Romanus

Forrás:

http://www.calendarioromano.org

http://www.pieropazzi.com

http://www.independent.ie

A bejegyzés kategóriája: Divat Kampányok
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>